• Delicious Food Kerst

    Uw klanten verleiden met uw eigen unieke delicatessen van één leverancier

    Met Delicious is alles mogelijk
  • UW KLANTEN VERLEIDEN MET UW EIGEN UNIEKE DELICATESSEN VAN ÉÉN LEVERANCIER

    Kies voor het gemak en de zekerheid met delicatessen van één leverancier

    Ideaal voor uw kerstpiek

Deliciouslijnen

Delicious zwart/wit

Van een uitgebreid kerstdiner tot een gezellige picknick. Onze Delicious producten voelen zich overal thuis en voegen net dat extra toefje stijl, smaak en sfeer toe aan iedere maaltijd. Het zijn stuk voor stuk kwaliteitsproducten met een authentieke receptuur en een dito vormgegeven verpakking. Vanuit ons uitgebreide Delicious productaanbod kunt u uw eigen productlijn samenstellen voor uw kerstpakkettenaanbod, maar uiteraard ook voor uw verkoopassortiment door het jaar heen.

Boerenborrel Delicious Food

Boerenborrel

Je proeft het in iedere hap. De liefde van lokale producenten. De weidsheid van het land. De rijkdom van authentieke, oude familierecepten. De perfectie van ambachtelijke tradities. De overvloed van een royaal gedekte boerentafel. De gezelligheid onder elkaar. De volle smaak van producten met karakter. Boerenborrel, groots genieten, blijf daar maar eens van af.

De Proeverij Delicious Food

De Proeverij

Heb je iets te vieren of gewoon zin in een gezellig samenzijn met vrienden of familie? Maar je wilt niet de rompslomp van en uitgebreide maaltijd of een groot buffet? Organiseer dan een proeverij van hartige hapjes. Zorg voor verschillende kleine gerechtes en extraatjes als brood en heerlijke tapenades, die je op een mooie manier presenteert en waaruit je gasten naar believen kunnen kiezen. Het gaat vooral om het plezier van het samenzijn, het delen en de gezelligheid.

Alles kan

Onze producten zijn in alle denkbare productcombinaties, volumes en verpakkingen te bestellen. Alles kan. Delicious.

Concepten en eigen merk op maat

Conceptontwikkeling Delicious Food

Conceptontwikkeling

Wellicht heeft u al een uitgewerkt idee voor uw eigen, unieke kerstpakket- en/of delicatessenconcept? Wellicht moet u nog van scratch af aan beginnen. In beide gevallen ondersteunen we u op maat. We kunnen een totaal nieuw concept voor u ontwikkelen of een etiket inclusief logo ontwerpen voor een al bestaand concept.

Producten op maat geleverd Delicious Food

Producten op maat geleverd

Vanuit ons brede assortiment delicatessen stellen we een productrange samen die naadloos aansluit op het kerstpakket- en/of delicatessenconcept. Ook is het mogelijk om exclusieve delicatessen te selecteren die alleen in uw concept opgenomen worden. Deze producten kopen we voor u in en/of produceren we in eigen huis. We verpakken en etiketteren de producten conform het conceptontwerp en leveren ze op iedere gewenste locatie af. Desgewenst denken we ook mee over de invulling van de non-food producten in het pakket.

Gevoel voor trends - Delicious Food

Gevoel voor trends

We hebben er in al die jaren een fijne neus voor ontwikkeld. Nieuwe trends. Foodtrends, maar ook trends in verpakkingen, mode, rages en gadgets. Het zijn stuk voor stuk onmisbare ingrediënten voor het ontwikkelen van succesvolle concepten op maat. Met onze kennis over kwaliteitsdelicatessen en ons uitgebreide netwerk aan kwaliteitsleveranciers zorgen we ervoor dat dat ‘dromen van concepten’ geen luchtkastelen blijken te zijn. Wat we voor u bedenken, kan daadwerkelijk gemaakt en geleverd worden.

Herkenbaar door 'authentieke receptuur'

Speciaal voor u geselecteerd bij de beste kwaliteitleveranciers.

Let's work together!