Deliciouslijnen

productlijnen-zwartwit-72dpi.jpg

Delicious zwart/wit

Van een uitgebreid kerstdiner tot een gezellige picknick. Onze Delicious producten voelen zich overal thuis en voegen net dat extra toefje stijl, smaak en sfeer toe aan iedere maaltijd. Het zijn stuk voor stuk kwaliteitsproducten met een authentieke receptuur en een dito vormgegeven verpakking. Vanuit ons uitgebreide Delicious productaanbod kunt u uw eigen productlijn samenstellen voor uw kerstpakkettenaanbod, maar uiteraard ook voor uw verkoopassortiment door het jaar heen.

bb-logo.jpg

Boerenborrel

Je proeft het in iedere hap. De liefde van lokale producenten. De weidsheid van het land. De rijkdom van authentieke, oude familierecepten. De perfectie van ambachtelijke tradities. De overvloed van een royaal gedekte boerentafel. De gezelligheid onder elkaar. De volle smaak van producten met karakter. Boerenborrel, groots genieten, blijf daar maar eens van af.

don-pincho-presentatie-015.jpg

Don Pincho

Tortilla’s met kaas. Een smakelijke olijvenmix. Tongstrelende tapenades. Pittige pepertjes. De Spaanse Pinchos hebben de harten (en magen) van Nederlanders liefdevol gestolen. Dat inspireerde ons tot het samenstellen van een compleet authentiek Spaans Pincho arrangement. Dit product-assortiment is uitermate geschikt als smakelijke basis voor uw kerstpakketten, maar past ook uitstekend in een zonnige cadeaubox of in uw verkoopassortiment door het jaar heen.

Alles kan

Onze producten zijn in alle denkbare productcombinaties, volumes en verpakkingen te bestellen. Alles kan. Delicious.

Concepten en eigen merk op maat

Op zoek naar een kwaliteitsinvulling van uw eigen, unieke kerstpakket- of delicatessen-concept? Dan is Delicious uw partner. Wij stellen uw concepten exact samen zoals u dat wilt. We onderscheiden ons door:
1.jpg

Conceptontwikkeling

Wellicht heeft u al een uitgewerkt idee voor uw eigen, unieke kerstpakket- en/of delicatessenconcept? Wellicht moet u nog van scratch af aan beginnen. In beide gevallen ondersteunen we u op maat. We kunnen een totaal nieuw concept voor u ontwikkelen of een etiket inclusief logo ontwerpen voor een al bestaand concept.

2.jpg

Producten op maat geleverd

Vanuit ons brede assortiment delicatessen stellen we een productrange samen die naadloos aansluit op het kerstpakket- en/of delicatessenconcept. Ook is het mogelijk om exclusieve delicatessen te selecteren die alleen in uw concept opgenomen worden. Deze producten kopen we voor u in en/of produceren we in eigen huis. We verpakken en etiketteren de producten conform het conceptontwerp en leveren ze op iedere gewenste locatie af. Desgewenst denken we ook mee over de invulling van de non-food producten in het pakket.

3.jpg

Gevoel voor trends

We hebben er in al die jaren een fijne neus voor ontwikkeld. Nieuwe trends. Foodtrends, maar ook trends in verpakkingen, mode, rages en gadgets. Het zijn stuk voor stuk onmisbare ingrediënten voor het ontwikkelen van succesvolle concepten op maat. Met onze kennis over kwaliteitsdelicatessen en ons uitgebreide netwerk aan kwaliteitsleveranciers zorgen we ervoor dat dat ‘dromen van concepten’ geen luchtkastelen blijken te zijn. Wat we voor u bedenken, kan daadwerkelijk gemaakt en geleverd worden.

Herkenbaar door 'authentieke receptuur'

Speciaal voor u geselecteerd bij de beste kwaliteitleveranciers.

Let's work together!

direct contact

     

Delicious Food & Gourmet
Veenderveld 110
2371TX Roelofarendsveen
Netherlands

T +31 (0)71 33 111 33
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Elkaar ontmoeten?

GéPéBé

De "GéPéBé" is dé ontmoetingsplaats van leveranciers van food en non food producten voor de samenstellers van kerst- en geschenkpakketten.

 

februari 2020, Autotron Rosmalen

 

Meer informatie GéPéBé